„Kroz više od stotinu godina našeg pekarskog iskustva stvorili smo veliku obitelj kupaca koji vole kruh, peciva i slatke delicije iz naših toplih peći. To je vrijednost koja nas pokreće...“

O nama

Tradicija od 1903…
Već generacijama pronosimo svoju strast i znanje pri stvaranju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete. Više od 100 godina tradicije, kontinuirana ulaganja i tehnološke inovacije, zaslužni su za našu današnju poziciju tržišnog lidera u pekarstvu na hrvatskom i na regionalnom tržištu.
Svaki dan više od 1900 djelatnika dijeli svoju strast i predanost u stvaranju pekarskih proizvoda iznimne kvalitete – kruha, peciva, finih peciva, sendviča i slastičarskih proizvoda.
Tradicionalne recepture integrirane u suvremene tehnološke procese, najkvalitetnije sirovine hrvatskih proizvođača te znanje i iskustvo naših djelatnika, omogućuju nam proizvodnju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete, koji su u ponudi u više od 220 brendiranih specijaliziranih prodavaonica, hotelskih i trgovačkih lanaca i državnih insitucija.
Uz naš program svježih, zamrznutih i polupečenih pekarskih proizvoda, kontinuirano razvijamo našu ponudu kako bismo kupcima predstavili uvijek svježe inovativne proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i trendove u pekarstvu.

Mlinarova maloprodajna mreža je prisutna na čak 3 tržišta, u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj.
A osim vlastite maloprodajne mreže, Mlinarov brand i snagu širimo i na druga tržišta u obliku franšiznog poslovnog modela.
Prvi franšizni model smo implemenirali u Slovačkoj 2015. godine, a 2016. godine smo Mlinar brand predstavili u Australiji i Švicarskoj. U ožujku 2017. otvorena je prva Mlinar pekarnica u BiH u Sarajevu, nakon koje je odmah uslijedila i pekarnica u Frankfurtu, kod glavnog frankfurtskog kolodvora.