„Kroz više od stotinu godina našeg pekarskog iskustva stvorili smo veliku obitelj kupaca koji vole kruh, peciva i slatke delicije iz naših toplih peći. To je vrijednost koja nas pokreće...“

Mlinar franšiza u Sarajevu

Mlinar Sarajevo1

Velika obitelj Mlinarovih pekarnica proširena je prvom pekarnicom otvorenoj 24.03.2017. u BiH, u najpoznatijoj ulici u Sarajevu – ulici Maršala Tita 60.
Ovo je prva u lancu Mlinarovih franšiza koje će u BiH razvijati tvrtka MD Family na čijem čelu je gospodin Adnan Mujan.
Izuzetno smo ponosni što s našim poslovnim partnerom tvrtkom MD Family možemo Mlinarove pekarske proizvode predstaviti i našim dragim susjedima u BiH. Nakon otvorenja Mlinar pekarnice u Sarajevu, planirano je širenje mreže pekarnica i u druge dijelove BiH.

Posljednjih nekoliko godina Mlinar ulaže kontinuirane napore u razvoj izvoznih plasmana, a rezultat je prisustvo Mlinarovog branda i proizvoda na policama trgovačkih centara u Švedskoj, Irskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Mađarskoj, Švicarskoj, Slovačkoj, Srbiji, Saudijskoj Arabiji, UAE, Australiji.

Paralelno s razvojem izvozne strategije, Mlinar razvija i franšizni koncept, koji je do sada uspješno integriran u formi Mlinarovih pekarnica u Slovačkoj, Švicarskoj, Australiji, a od danas i u BiH.