Kruh Softy PAK

pšenični bijeli kruh produljene svježine 400g

Sastojci: pšenično bijelo brašno T-550, voda, šećer, ulje suncokreta, fermentirano pšenično brašno, kvasac, kuhinjska sol, grahovo brašno, emulgator, antioksidans askorbinska kiselina. Sadrži alergen gluten (pšenica). Može sadržavati u tragovima soju, mlijeko, jaja, sezam.

kj: 1318
kcal: 312
masti: 5,89g
zasićene masne kiseline: 3,28g
ugljikohidrati: 56,66g
šećeri: 8,6g
bjelančevine: 7,78g
sol: 1,24g

kruh_softy

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači