Kruh Softy PAK

pšenični bijeli kruh produljene svježine 400g

Sastojci: pšenično bijelo brašno T-550, voda, šećer, ulje suncokreta, fermentirano pšenično brašno, kvasac, kuhinjska sol, grahovo brašno, emulgator, antioksidans askorbinska kiselina. Sadrži alergen gluten (pšenica). Može sadržavati u tragovima soju, mlijeko, jaja, sezam.

kj: 1318
kcal: 312
masti: 5,89g
zasićene masne kiseline: 3,28g
ugljikohidrati: 56,66g
šećeri: 8,6g
bjelančevine: 7,78g
sol: 1,24g

kruh_softy

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog proizvoda Kliknite na gornji prikaz za Katalog proizvoda

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači