Rustika kukuruzna

kukuruzni miješani kruh 250g

Sastojci: brašno (pšenično bijelo T-550, instant kukuruzno 30%), voda, pšenični gluten, dehidrirano pšenično kiselo tijesto, kvasac, kukuruzni škrob, kuhinjska sol, biiljno ulje (suncokret, uljana repica). Sadrži alergene gluten (pšenica), soju. Može sadržavati u tragovima jaja, orašasto voće, mlijeko, sezam.

kj: 985
kcal: 232
masti: 0,41g
zasićene masne kiseline: 0,14g
ugljikohidrati: 46,28g
šećeri: 7,13g
bjelančevine: 10,42g
sol: 1,36g

mlinar-proizvodi-rustika-kukuruzna

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači