Rustika kukuruzna

kukuruzni miješani kruh 250g

Sastojci: brašno (pšenično bijelo T-550, instant kukuruzno 30%), voda, pšenični gluten, dehidrirano pšenično kiselo tijesto, kvasac, kukuruzni škrob, kuhinjska sol, biiljno ulje (suncokret, uljana repica). Sadrži alergene gluten (pšenica), soju. Može sadržavati u tragovima jaja, orašasto voće, mlijeko, sezam.

kj: 985
kcal: 232
masti: 0,41g
zasićene masne kiseline: 0,14g
ugljikohidrati: 46,28g
šećeri: 7,13g
bjelančevine: 10,42g
sol: 1,36g

mlinar-proizvodi-rustika-kukuruzna

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog proizvoda Kliknite na gornji prikaz za Katalog proizvoda

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači