Raženi domaći kruh

raženi kruh s dodatkom prženog sladnog brašna 900g

Sastojci: brašno (76% raženo brašno T-1250, pšenično polubijelo brašno T-850), voda, kuhinjska sol, kvasac, 1,5% raženo sladno instant brašno, kukuruzni škrob, instant pšenično brašno, pšenični gluten. Sadrži alergen gluten (raž, pšenica). Može sadržavati u tragovima jaja, mlijeko sezam , orašasto voće, soju.

kj: 970
kcal: 228
masti: 0,38g
zasićene masne kiseline: 0,1g
ugljikohidrati: 48,43g
šećeri: 3,07g
bjelančevine: 7,27g
sol: 1,38g

mlinar-proizvodi-razeni-domaci

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog proizvoda Kliknite na gornji prikaz za Katalog proizvoda

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači