Raženi domaći kruh

raženi kruh s dodatkom prženog sladnog brašna 900g

Sastojci: brašno (76% raženo brašno T-1250, pšenično polubijelo brašno T-850), voda, kuhinjska sol, kvasac, 1,5% raženo sladno instant brašno, kukuruzni škrob, instant pšenično brašno, pšenični gluten. Sadrži alergen gluten (raž, pšenica). Može sadržavati u tragovima jaja, mlijeko sezam , orašasto voće, soju.

kj: 970
kcal: 228
masti: 0,38g
zasićene masne kiseline: 0,1g
ugljikohidrati: 48,43g
šećeri: 3,07g
bjelančevine: 7,27g
sol: 1,38g

mlinar-proizvodi-razeni-domaci

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači