Primorski kruh

pšenični bijeli kruh 700g

Sastojci: pšenično bijelo brašno T-550, voda, krumpirove pahuljice, biljno ulje (suncokret, rafinirano palmino), kuhinjska sol, kvasac, sirutka, pšenični gluten. Sadrži alergene gluten (pšenica),mliječne proizvode, sulfite. Može sadržavati u tragovima jaja, orašasto voće, soju, sezam.

kj: 989
kcal: 233
masti: 0,47g
zasićene masne kiseline: <0,1g
ugljikohidrati: 48,29g
šećeri: 3,0g
bjelančevine: 8,87g
sol: 1,26g

mlinar-proizvodi-primorski

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači