Kruščić kukuruzni miješani sa sjemenkama

kukuruzni miješani kruh sa sjemenkama 400g

Sastojci: brašno (pšenično bijelo brašno T-550, instant kukuruzno brašno 30%), voda, lomljeno sojino zrno, sjemenke lana, sezam, sjemenke suncokreta, sojino brašno, pšenični gluten, kvasac, kuhinjska sol.. Sadrži alergene gluten (pšenica), soju, sezam. Može sadržavati u tragovima jaja, mlijeko, orašasto voće.

kj: 1121
kcal: 264
masti: 1,12g
zasićene masne kiseline: 1,09g
ugljikohidrati: 46,99g
šećeri: 8,0g
bjelančevine: 13,82g
sol: 1,40g

mlinar-proizvodi-mijesani-sa-sjemenkama

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači