Kruščić kukuruzni miješani sa sjemenkama

kukuruzni miješani kruh sa sjemenkama 400g

Sastojci: brašno (pšenično bijelo brašno T-550, instant kukuruzno brašno 30%), voda, lomljeno sojino zrno, sjemenke lana, sezam, sjemenke suncokreta, sojino brašno, pšenični gluten, kvasac, kuhinjska sol.. Sadrži alergene gluten (pšenica), soju, sezam. Može sadržavati u tragovima jaja, mlijeko, orašasto voće.

kj: 1121
kcal: 264
masti: 1,12g
zasićene masne kiseline: 1,09g
ugljikohidrati: 46,99g
šećeri: 8,0g
bjelančevine: 13,82g
sol: 1,40g

mlinar-proizvodi-mijesani-sa-sjemenkama

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog proizvoda Kliknite na gornji prikaz za Katalog proizvoda

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači