„Kroz više od stotinu godina našeg pekarskog iskustva stvorili smo veliku obitelj kupaca koji vole kruh, peciva i slatke delicije iz naših toplih peći. To je vrijednost koja nas pokreće...“

Mlinarovo srce kuca i u Dubaiu!

Mlinar_Dubai

Izuzetno smo ponosni što možemo objaviti vijest da su od 24.srpnja Mlinarovi proizvodi prisutni u Dubaiu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U sklopu uglednog Nadd Al Hamar Health Centra svoja vrata je danas otvorio i Mlinar caffe, koji će ondašnjim stanovnicima predstaviti hrvatske pekarske proizvode koji su već prisutni na europskom i australskom tržištu.

Prvi Mlinar caffe u Dubaiu nudi široki asortiman pekarskih delicija certificiranih oznakom Halal kvalitete, te su kao takvi pripremljeni, skladišteni i distribuirani prema svim standardima i zahtjevima Halal kvalitete. Stanovnici Dubaia sada mogu kušati Mlinarove pekarske delicije poput bureka, pizze, peciva od lisnatog tijesta, kruha i sendviča pripremljenih prema Mlinarovim standardima i recepturama, ali u skladu s Halal standardima.

Ovo je prva u nizu franšiznih poslovnica koje će s Mlinarom na području UAE razvijati kompanija Alagar Investment LLC, Dubai s partnerima gosp.Faisal Mohamed Mejrin Al Marar i gosp.Ahmad Atwi.