Muffin čoko šumsko voće

mekani biskvit, 16% nadjev šumsko voće (45% jagoda,ribizl, kupina,malina) 100g

Sastojci: šećer, pšenično brašno, ulje suncokreta, modificirani škrob, sirutka (iz mlijeka), jaja tekuća pasterizirana, plod (jagode, maline, kupine, ribizle) 45% u nadjevu (nadjev16%), voda, pšenični gluten, kuhinjska sol, jaja u prahu. Sadrži alergene gluten (pšenica), mliječne proizvode, jaja. Može sadržavati u tragovima soju.

kj: 1837
kcal: 441
masti: 25,59g
zasićene masne kiseline: 4,20g
ugljikohidrati: 38,71g
šećeri: 23,40g
bjelančevine: 4,39g
sol: 0,40g

Muffin_coko_sumsko_voce_WEB

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači