Muffin s čokoladom

mekani biskvit, 16% nadjev kakao krema 100g

Sastojci: šećer, pšenično brašno, ulje suncokreta, modificirani škrob, kakao prah smanjene masnoće (4,5%), jaja tekuća pasterizirana, tamna čokolada u komadićima sa min 50% kakao dijelova (kakao masa, šećer, pšenični gluten, lješnjak, kuhinjska sol, jaja u prahu. Sadrži alergene gluten (pšenica), jaja, mliječne proizvode, lješnjak, soju.

kj: 2223
kcal: 534
masti: 37,87g
zasićene masne kiseline: 8,83g
ugljikohidrati: 42,93g
šećeri: 27,0g
bjelančevine: 4,81g
sol: 0,34g

mlinar-proizvodi-cokoladni-muffin

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog proizvoda Kliknite na gornji prikaz za Katalog proizvoda

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači