Muffin s čokoladom

mekani biskvit, 16% nadjev kakao krema 100g

Sastojci: šećer, pšenično brašno, ulje suncokreta, modificirani škrob, kakao prah smanjene masnoće (4,5%), jaja tekuća pasterizirana, tamna čokolada u komadićima sa min 50% kakao dijelova (kakao masa, šećer, pšenični gluten, lješnjak, kuhinjska sol, jaja u prahu. Sadrži alergene gluten (pšenica), jaja, mliječne proizvode, lješnjak, soju.

kj: 2223
kcal: 534
masti: 37,87g
zasićene masne kiseline: 8,83g
ugljikohidrati: 42,93g
šećeri: 27,0g
bjelančevine: 4,81g
sol: 0,34g

mlinar-proizvodi-cokoladni-muffin

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači