Štrudla s višnjama

lisnato tijesto s višnjama 125g

Sastojci: višnja 18,8%, pšenično brašno (bijelo T-550, polubijelo T850), voda, šećer, biljna ulja (soja, palma, kokos), pšenični gluten, kuhinjska sol, modificirani škrob. Sadrži alergene gluten (pšenica), soju i proizvode od soje. Može sadržavati tragove jaja, mlijeka, sezama i orašastog voća.

kj: 1218
kcal: 291
masti: 14,34g
zasićene masne kiseline: 7,72g
ugljikohidrati: 36,98g
šećeri: 14,81g
bjelančevine: 2,86g
sol: 0,73g

strudla_s_visnjama_web

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači