Tijesto za pizzu

kvasno ohlađeno tijesto 500g

Sastojci: pšenično bijelo brašno T-550, voda, biljna ulja (suncoret, soja, rafinirano palmino), šećer, kuhinjska sol, biljne masti (palma, palmin stearin, kokos, palmina koštica), sirutka, kvasac. Sadrži alergene gluten (pšenica), mliječne proizvode, soju.

kJ: 926
kcal: 218
masti: 2,09g
zasićene masne kiseline: 0,91g
ugljikohidrati: 42,0g
šećeri: 1,6g
bjelančevine: 7,9g
sol:1,51g

mlinar-proizvodi-tijesto

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači