Sendvič tunjevina pak

tunjevina, majoneza, kiseli krastavac, kukuruz šećerac 230g

Sastojci: pšenično bijelo pecivo sa sezamom, tuna, majoneza, krastavac kiseli, luk srebrenac, kukuruz šećerac. Sadrži alergene gluten (pšenica), sezam, mliječne proizvode, ribu, soju, jaja, gorušicu. Može sadržavati u tragovima celer.

kJ: 1212,65
kcal: 289,85
masti: 15,37g
zasićene masne kiseline: 2,9g
ugljikohidrati: 26,46g
šećeri: 1,0g
bjelančevine: 11,42g
sol: 1,97g

mlinar-proizvodi-tunjevina-snack

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači