Sendvič pečenica pak

pečenica, polutvrdi sir, pasterizirana paprika, kiseli krastavac, umak hren 230g

Sastojci: pšenično bijelo pecivo, pečenica, pasterizirano slatko vrhnje, obrano mlijeko u prahu, škrob, mliječne bjelančevine, polutvrdi sir, umak hren, krastavac kiseli, pasterizirana paprika, zgušnjivač karagenan. Sadrži alergene gluten (pšenica), mliječne proizvode, jaja, gorušicu, sulfite. Može sadržavati u tragovima celer, sezam, soju i ribu.

kJ: 1217,06
kcal: 290,47
masti: 13,95 g
zasićene masne kiseline: 5,41 g
ugljikohidrati: 2,796 g
šećeri: < 1g
bjelančevine: 13,27 g
sol: 2,15 g

mlinar-proizvodi-pecenica-snack

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači