Sendvič mozzarella

mozzarella, svježe povrće 200g

Sastojci: pšenično miješano pecivo sa sjemenkama buče, voda, bučine sjemenke, mozzarella, rajčica, umak od bosiljka. Sadrži alergene gluten (pšenica raž), soju, mliječne proizvode, indijski oraščić. Može sadržavati u tragovima jaja, sezam.

kj: 1061
kcal: 254
masti: 13,37g
zasićene masne kiseline: 5,09g
ugljikohidrati: 21,85g
šećeri: 1,07g
bjelančevine: 11,45g
sol: 0,78g

sendvic_mozzarella_2092

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači