Sendvič kulen

kulen, polutvrdi punomasni dimljeni sir, svježe povrće 210g

Sastojci: pšenično miješano pecivo sa sjemenkama, polutvrdi punomasni dimljeni sir, kulen, maslac, salata kristal. Sadrži alergene gluten (pšenica), mliječne proizvode. Može sadržavati u tragovima jaja, orašasto voće, soju, sezam.

kj: 1280,19
kcal: 304,78
masti: 12,10g
zasićene masne kiseline: 5,91g
ugljikohidrati: 44,82g
šećeri: 3,06g
bjelančevine: 4,15g
sol: 1,82g

sendvic_kulen

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači