Premium croissant s lješnjakom

proizvod od kvasnog lisnatog tijesta s maslacem 13%, nadjevom okusa lješnjaka 21% i dekoracijom od čokolade 70g

Sastojci: pšenično brašno, voda, šećer, maslac, lješnjaci, kvasac, mast sala, ulje repice, nemasni kakao prah, punomasno mlijeko u prahu, čokolada, pšenični gluten, inaktivni kvasac, pšenični škrob, tekuća jaja, kuhinjska sol, emulgatori, tvar za tretiranje brašna askorbinska kiselina, aroma. sadrži alergene gluten (pšenica), mlijeko, lješnjake, jaja. Može sadržavati tragove celera, soje i sezama.

kj: 1568
kcal: 375
masti: 19,2g
zasićene masne kiseline: 9,9g
ugljikohidrati: 42,5g
šećeri: 16,0g
bjelančevine: 6,7g
sol: 0,89g

mlinar-proizvodi-croissant-ljesnjak

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači