Pita s krumpirom

proizvod od vučenog tijesta sa nadjevom od krumpira -27,2% 0,150 kg
Sastojci: pšenično bijelo brašno T-550, krumpir 27,2%, voda, suncokretovo ulje, palmina mast, crveni luk, kuhinjska sol, dodatak jelima s povrćem ((kuhinjska sol, povrće (mrkva, pastrnjak, luk, celer, peršinov list), papar. Sadrži alergene: gluten i celer. Može sadržavati u tragovima mliječne proizvode, jaja.

kcal: 293
kj: 1233
bjelančevine: 5,15
ugljikohidrati: 44,08
masti: 10,7

mlinar-proizvodi-pitaakrumpir

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog proizvoda Kliknite na gornji prikaz za Katalog proizvoda

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači