Pita s krumpirom

proizvod od vučenog tijesta sa nadjevom od krumpira -27,2% 0,150 kg
Sastojci: pšenično bijelo brašno T-550, krumpir 27,2%, voda, suncokretovo ulje, palmina mast, crveni luk, kuhinjska sol, dodatak jelima s povrćem ((kuhinjska sol, povrće (mrkva, pastrnjak, luk, celer, peršinov list), papar. Sadrži alergene: gluten i celer. Može sadržavati u tragovima mliječne proizvode, jaja.

kcal: 293
kj: 1233
bjelančevine: 5,15
ugljikohidrati: 44,08
masti: 10,7

mlinar-proizvodi-pitaakrumpir

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači