Kukuruzni domaći kruh

kukuruzni miješani kruh 900g

Sastojci: brašno (pšenično bijelo brašno T-550, kukuruzno brašno 45,0 %, raženo brašno T-1250), voda, kvasac, kuhinjska sol, pšenični gluten. Sadrži alergen gluten (pšenica). Može sadržavati u tragovima jaja, mlijeko, sezam, orašasto voće, soju.

kj: 973
kcal: 229
masti: 0,27g
zasićene masne kiseline: <0,1g
ugljikohidrati: 49,51g
šećeri: 8,78g
bjelančevine: 6,69g
sol: 1,40g

mlinar-proizvodi-kukuruznidomaci

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači