Kukuruzna kiflica

kukuruzno miješano pecivo 30g

Sastojci: brašno (pšenično bijelo brašno T-550, 30% kukuruzno brašno (instant kukuruzno i kukuruzno)), voda, biljna ulja (suncokret, rafinirano palmino), kvasac, kuhinjska sol, pšenični gluten, šećer, dekstroza, sirutka. Sadrži alergene gluten (pšenica), mliječne proizvode. Može sadržavati u tragovima soju, jaja i sezam, orašasto voće.

kj: 1446
kcal: 343
masti: 10,20g
zasićene masne kiseline: 1,29g
ugljikohidrati: 53,81g
šećeri: 7,5g
bjelančevine: 8,73g
sol: 1,49g

mlinar-proizvodi-kukuruzna

Proizvodi

Svoj ugled temeljimo na širokom izboru različitih vrsta proizvoda. Njihovi okusi određeni su navikama potrošača, a svježina je imperativ. Zdravi i certificirani proizvodi rezultat su obveze koju imamo prema vlastitoj tradiciji.

Osim implementacije ISO 9001, HACCP i IFS sustava koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu proizvoda, Mlinar proizvodi nose oznaku i Kosher certifikata, što znači da su pripremljeni u skladu s židovskim zakonom i pravilima Tore, te ih mogu konzumirati članovi židovske vjerske zajednice.

Popis Kosher proizvoda možete pogledati ovdje.

Početkom 2013., Mlinar proizvodi su certificirani i Halal certifikatom, koji predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu sa islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti.

Halal proizvodi prihvatljivi su osobama svih životnih dobi i vjeroispovijesti, prisutni su u svim prehrambenim navikama, te jamče sigurnost kvalitete. Halal proizvodi se proizvode prema narudžbi kupca i distribuiraju putem veleprodajne mreže.

Popis Halal proizvoda možete pogledati ovdje.

HACCP certifikat.

IFS certifikat.

Katalog torte Kliknite na gornji prikaz za Katalog torte i kolači